On-y-go gaat van start!

Ready … Set … On-y-go!

“Het is gebeurd!”, is wat Erik van Looy op het einde van elk finale-spel van De Slimste Mens Ter Wereld zegt. In het geval van On-y-go wil het niet zeggen dat er iets eindigt, maar dat er iets start. Dat “iets” is On-y-go.

On-y-go?

Als naam kozen we niet bepaald een klassieke HR-naam. We krijgen dan ook vaak de vraag vanwaar de naam eigenlijk komt. Wel, in het Frans zegt men wel eens “on-y-va!”, wat zoveel wil zeggen als: we starten, we gaan ervoor, vol goede moed en enthousiasme. Tegenwoordig wordt er ook steeds meer “on-y-go” gebruikt door Franstalige jongeren. Vandaar onze keuze: On-y-go, met enorm veel goesting en enthousiasme.

Wat mag je van ons verwachten?

Het logo van On-y-go bestaat uit 4 kleuren en die vertegenwoordigen telkens een andere tak in onze dienstverlening, namelijk:

Onze visie is dat we met de verschillende takken een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden en zo uw bedrijf of organisatie vanuit verschillende oogpunten kunnen bekijken en aanpakken.

Volg ons via Facebook, Twitter, of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van vacatures en nieuws!

Posted in Nieuwsberichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *