Human Resources

Visie

On-y-go is opgestart met veel enthousiasme, dynamisme en de wil om succesvol te ondernemen!

Wij geloven dat detectie van de Human Resources-behoeften van de klant of prospect, grondig gezamenlijk overleg en doelbepaling cruciaal zijn om tot een optimaal plan van aanpak te komen. Deze 3 peilers zijn onze basis tot samenwerken en garanderen onze klanten een efficiënte, kosten- en tijdbesparende aanpak én resultaat.

Human Resources Consultancy

On-y-go consultants kunnen worden ingeschakeld in alle Human Resources diensten. Uiteraard bieden wij u steeds advies of ondersteuning, voor korte of langere tijd, op basis van een grondige analyse van de behoeften of de specifieke problematiek binnen uw onderneming. Wij geloven absoluut in een gemeenschappelijk bepaald doel en dat doel is dan ook altijd de basis voor onze offerte op maat.

Meer specifiek bieden wij advies  met betrekking tot:

  • werving en selectie;
  • evaluatie;
  • testing en assessment van kandidaten of medewerkers;
  • management van alle payroll activiteiten binnen uw onderneming;
  • aansturing van de afdeling Training en coaching;
  • sociaal juridische ervaring met o.a . samenwerking met vakbonden en organisatie van ondernemingsraad, syndicale afvaardiging en CPBW.

Werving en selectie

Als werkgever kan u bij ons terecht en nemen wij van u het selectieproces van A-Z over. Dit gaat van de bepaling en het uitschrijven van het gezochte profiel tot de invulling van uw vacature door de meest geschikte kandidaat.

Als kandidaat begeleiden wij u naar een nieuwe professionele uitdaging, van job coaching indien u niet zeker bent van de juiste richting tot het matchen van uw profiel met de juiste werkgever en functie.

Interesse om met On-y-go samen te werken?

Neem contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *